MALING – TIPS, TRICKS & GUIDES

Greenskins på 1 time pr model

I denne lille guide vil jeg fortælle hvordan jeg har malet blood bowl snotlings på kort tid. Teknikken kan bruges på alle grønhuder hvis man kan lide looked.

Først grundede jeg alle modeller hvide med airbrush, men spray fra feks. Citadel, Army Painter eller Vallejo kan fint bruges istedet. 

Derefter malede jeg figurerne over med Citadels Tesseract Glow, der er lidt en mellemting af en wash og contrast. Jeg brugte igen airbrush men pensel kan også fint bruges til dette. Inden malingen tørre tager jeg så en fugtig pensel og forsigtigt fjerner lidt maling fra næse og mave. Dette er for at give en bedre effekt af lille tyk mave og en lettere rød næse. 

Herover ses resultat efter de første step.

Når malingen så er tør giver jeg næsen en rød glaze for at Snotlingen får sit karakteristiske look. Så maler jeg tøj, snore, bælter osv i en base farve og er omhyggelig med ikke at male forkert her. De områder får forsigtigt så lidt wash i passende farver og område med dybe revner som feks lige under navlen på fyren herunder får lidt panel liner fra Tamiya. Til sidst giver jeg ganske lidt highlights og drybrush.

Til basen har jeg brugt Vallejo Earth Texture der efterfølgende har fået wash.

Og ja den er god nok, det tog kun 1 time 😉