Battle report René VS Esben 11/5/21

Battle report René VS Esben 11/5/21

12/05/2021 0 Af admin

DATO:

11/05-21

BATTLE REPORT

SPILSYSTEM: STAR WARS LEGION

Skriv eventuelt en kort indledning her

BLÅ SPILLER

NAVN: René Skall
FACTION: Seperatist
ANTAL ACTIVATIONS: 13

LISTE

784/800

13 Activations

T-series Tactical Droid (Aggressive Tactics)

B1 Battle Droids (E-5C B1 Trooper, PK-series Worker Droid)

2x B1 Battle Droids (PK-series Worker Droid)

3x B1 Battle Droids (E-5s B1 Trooper)

3x BX-Series Droid Commandos (Strike Team) (Dioxis Mine Saboteur)

3x Droidekas

Mechanized Incursion•, Ambush•, Orbital Strike••, Push••, Roger, Roger!•••, Assault•••, Standing Orders••••

Major Offensive, Battle Lines, Advanced Positions

Key Positions, Breakthrough, Payload, Sabotage the Moisture Vaporators

Minefield, Limited Visibility, Hostile Environment, War Weary

RØD SPILLER

NAVN: Esben Skovsen
FACTION: Rebels
ANTAL ACTIVATIONS: 10

LISTE

796/800

10 Activations

Jyn Erso 100 + 14 = 114 –Vigilance (5), Situational Awareness (2), Environmental Gear (2), Jyn’s SE-14 Blaster (5)

Chewbacca 90 + 8 = 98 –Tenacity (4), Offensive Push (4)

3x Rebel Troopers 40 + 29 = 69 x 3 = 207 –SX-21 Trooper (17), Rebel Trooper (7), Fragmentation Grenades (5)

3x Wookiee Warriors 69 + 8 = 77 x 3 = 231 –Offensive Push (4), Tenacity (4)

2x 1.4 FD Laser Cannon Team 70 + 3 = 73 x 2 = 146 –Barrage Generator (3)

Sabotaged Communications•, Rebellious•, Push••, Trust Goes Both Ways••, Covering Fire•••, Complete the Mission•••, Standing Orders••••

Disarray, Battle Lines, Hemmed In, Major Offensive

Intercept the Transmissions, Breakthrough, Payload, Recover the Supplies

Rapid Reinforcements, Fortified Positions, Supply Drop, Clear Conditions

INDLEDNING

Vi endte med at spille Breakthrough, Limited Visability og Roll Out

Jeg bannede til Roll Out og Esben bannede til Breakthrough.

Deployment: Gik udmærket jeg fik mine droidekas ud foran hæren og scoutet mine Sabs langt frem pga limited vis. Esben havde kun 1 rigtig godt spot til hans FD towers og nummer 2 havde desværre for ham ikke en god firering lane. Esben deployede alle Wookies på en flanke og alle troopers på den anden. Jeg havde et sab team til at skræmme wookies fra at gå bag om en container eller var mit koncentreret på midt og venstre flanke. Jeg rullede et hold droidekas langt frem for at ligge pres på de 3 hold wookies og chewbacca på vej. Alle 3 sabs teams smider en bombe.

TUR 1

En stille runde pga limited vis, Esben skubber sine wookies og chewbacca meget aggressivt frem og jeg få et enkelt skud af på en af dem, som mister 2 wounds. Jeg placerer hele min hær mindst 3 fra det velplacerede FD tower således han ikke ville få et skud i Runde 2.

TUR 2

Esben vinder priority da jeg fokuserer på at få fuld ordre kontrol i denne tur. Esben rykker hurtigt frem med et hold wookies og angriber et sab´team. 7 hits! Av men minde røde terninger er on fire og saver 6! Så der stå nu en sabs tilbage med 3 wookies som dog er wounded.

Jeg bruger mine 2 ikke engaged sabs på at ligge flere bomber den ene rykker frem og spræger en bombe på 2 troopers og Jyn og ender med at give i alt 3 wounds og 2 poison det koster teamet livet da Esben hurtigt gør de af med dem med sine troopers. Mine droidekas fokuserer på de resterende 2 wookies og da mine sabs trækker sig fra kampen bruger jeg resten af B1s på at nedlægge de 3 wookier som har været i nærkamp. Jeg får desuden reppet en sabs model tilbage i den enhed. Chewie står bag en sten i midten og skyder, jeg beslutter mig for ikke at tænder hans enraged, ved at undlade at skyde på ham. Skyder i stedet 3 wounds på det velplacerede tower.

 

 

TUR 3

Denne runde spiller jeg Orbital Strike, og Esben spiller et af Jyns.

Esben trækker sine 2 resterende wookie leaders tilbage bag en container og jeg mister en gruppe droidekas til Troopers. Jyn rykker frem og bliver ramt af en bombe. Hun er super frustrende at skyde på med små dicepools, når hun har vigilance og situational awareness. Mine B1s rykker frem og spiller et par troopers og 1-2 wounds på tower. Jeg har efterhåndende mistet en del B1s, 1 droidekas og 2 hele sab teams. Chewie rykker som en af de sidste og løber frem og rykker armene af en gruppe sabs som er døde. Jeg couter charger ham med en gruppe B1s som giver 3 wounds.

TUR 4 til 6

Nu går det hurtigt, for der er meget få ting tilbage Esben skal frem han kan ikke undgå jeg score mindst 2 point med droidekas, og lykkedes med at lukke chewie ned ved at charge ham med endnu en gruppe B1s efter de har lagt supression på troopers og Jyn. Ved hjælp af supression bliver det for langt for Esben at løbe ind og score point. Esben velplacerede tower dør og jeg kan også score med mindst 1 B1 så vi kalder det ved slutningen af runde 5.

UDFALD

Jeg synes min plan gik godt fra starten, Esben var noget hurtigere ude af starthullerne end jeg havde regnet med og det gjorde selvfølgelig at jeg måtte reagerer. Egentlig burde jeg nok have spillet efter 0/0 da det ville tvinge Esben frem da jeg var blå spiller. Men jeg hader virkelig ikke at gå efter objectives selv, så afsted det gik. 

Jeg er stadig imponeret over hvor gode droidekas er, specielt i forhold til jeg selv afskrev dem lidt i starten. MEN 20 point drop pr. unit har gjort meget for den enhed. 

Ender med 2-0 til Seperatisterne

5/5