FORSIDE

DANSK HOBBY OG FIGURSPIL DIT NYE STED, TIL AT FINDE DIT DAGLIGE HOBBY-FIX! HVAD ENTEN DET ER FIGURSPIL, BRÆTSPIL ELLER ANDET nørderi

Vores Vision

Hele ideen bag denne hjemmeside, er lidt som en terning – der er mange sider og hver side, tjener sit eget formål. Samtidig har hver side en hvis portion vigtighed, overfor den spiller der har kastet terningen.

Med denne side forsøger vi, at samle så meget viden og know-how indenfor så mange grene af hobby – og figurspilsmiljøerne i vores lille, hyggelige land, som overhovedet muligt.

Vi i teamet, vil bestræbe os på, at lave en overskuelig og konstruktiv hjemmeside, som tilgodeser både garvede spillere, samt de som er helt nye inden for de genre, som hjemmesiden beskæftiger sig med.

Med tiden vil du her på siden, kunne finde gennemgange af spilsystemer, anmeldelser af spil og produkter, artikler, battle reports, guides m.m – alt sammen pakket ind i det hyggelige og til tider nørdede tæppe, som er FIGURSPIL.
Samtidig ønsker vi at skabe en platform, der har til formål at samle de forskellige spil – et fælles sted, hvor alle har mulighed for at bidrage med indhold, fremhæve deres lokale community eller ganske enkelt bare få ny viden.

Vi håber at DU vil nyde siden!

Vi søger altid nyt og godt community content!

Så mangler dit ynglingsspil på siden her? Har du lyst til at promovere dit eget community - eller har du lyst til at bidrage med indhold til siden?
så tøv ikke med at kontakte os!

EVENT KALENDER - Hvad sker der i år?

< 2023 >
september
  • Ingen Begivenheder

KOMMENDE BEGIVENHEDER

< 2023 >
september
  • Ingen Begivenheder

COMMUNITY ER ALT!

Der findes nørder overalt – også tæt på dig!  Hjælp dit lokale community med at vokse sig stærkere – eller udbyg dit eget netværk.
Klik på vores Community-map og find lige det du søger!

HOLDET BAG

SW: LEGION & MESBG

RENÉ

Jeg har spillet figurspil de sidste 6 år, jeg startede for mange år siden med lidt Warhammer, men kom tilbage til firgurspil igennem X-wing for ca. 6 år siden. Da Star Wars: Legion udkom, blev jeg grebet af det fra dag 1 og siden er skiftet næsten blevet totalt.

Jeg er for nyligt også begyndt at samle og spille Middel-Earth Strategy Battle Game

HOBBY & SW: LEGION

DENNIS

Jeg startede i med figurspil for over 20 år siden hvor jeg gjorde en del i at male figurer og fik kun spille meget begrænset. Efter en lang pause er jeg vendt tilbage primært pga. Star Wars Legion. Jeg gør rigtig meget i hobbydelen af spillet og at male figurene og bygge fede borde er ligeså vigtigt for mig som spildelen.

Drift & Vedligehold af hjemmeside

NICOLAI

Jeg hedder Nicolai og er bosiddende i Randers, sammen med min kæreste og vores 2 børn.
Jeg spiller Star Wars Legion og har tidligere spillet Empire, men er nu gået over til GAR.
Min funktion på her på hjemmesiden, er generel drift og vedligehold.

Wild West Exodus

RUNE

Jeg hedder Rune og bor i Kølsen (lige uden for Viborg) med min hustru og vores kat. Jeg spiller også Star Wars Legion, dog kun med de frygtløse rebeller. Udover Legion har jeg også et rigtig godt øje til Wild West Exodus (steampunk cowboys). Jeg roder lidt med figurmaling på tværs af spil og genre og mucho begynder terræn byggeri.

Marvel: CRISIS PROTOCOL

SILAS

Hej jeg hedder Silas og jeg bor i København. Det andet ved mig er, at jeg er 15 år. Jeg elsker alle de forskellige bræt, og dem jeg spille lige nu er Marvel: Crisis Protocol, Star Wars X-wing og Star Wars Legion. Jeg vil dog primært skriver om Marvel: Crisis Protocol her.

SW: X-WING

PETER

Figurspil, brætspil, rollespil… 
Jeg er hooket på det hele.
I forhold til figurspil spiller jeg primært X-Wing, og forsøger at være den flinke regelrytter, og elsker at være judge i de lokale turneringer. Men jeg er altid frisk på at prøve andre fast-paced skirmish games, især små indie-figurspil der er ligeglad med hvilke figurer du har.